Třeboňský kapr - zdraví a tradice

Třeboňský kapr » Recepty » Petr Stupka

Petr Stupka

Recepty a videa s názornými návody na kuchyňskou přípravu lákavých specialit z kapřího masa a zpracování kapra v domácím prostředí na stránkách www.trebonskykapr.cz pro Vás připravil mistr kuchař Petr Stupka, který patří mezi vyhlášené specialisty na přípravu pokrmů ze sladkovodních ryb.

Gastronomický specialista a poradce Petr Stupka se věnuje kuchařskému umění na profesionální úrovni již 30 let. Můžete ho znát také jako moderátora pořadu Českého rozhlasu Kuchařské čarování Petra Stupky či z pořadu televize Prima Párty s kuchařem. V minulosti působil i jako odborný učitel na Integrované škole cestovního ruchu.

Český kulinář

V poslední době se Petr Stupka věnuje i publikování na internetu. Na doméně www.ceskykulinar.cz s podtitulem týdenník pro všechny kdo rádi vaří, najdete mnoho zajímavých receptů a gastronomických ti­pů.

Kuchařské knihy

O své osvědčené recepty, nápady a zkušenosti se Petr Stupka podělil již ve dvou kuchařských knihách (Kuchařské čarování Petra Stupky. Alpress 2004 a Kuchařské čarování Petra Stupky II. z babiččina stříbrníku. MCU 2007).

Gastronomické akce

S kuchařským uměním Petra Stupky se můžete setkat na mnoha rybářských akcích v nejrůznějších koutech naší republiky, kde pro návštěvníky připravuje rozmanité pochoutky ze sladkovodních ryb. Petr Stupka je i pravidelným hostem Rybářských slavností v Třeboni, kde můžete ochutnat mimo jiné jeho speciality z Třeboňského kapra.

Petr Stupka s Třeboňským kaprem

Petr Stupka s Třeboňským kaprem

Vyzkoušejte recepty Petra Stupky na přípravu specialit z Třeboňského kapra

(u receptu je k dispozici i krátké video s přípravou pokrmu v provedení Petra Stupky)

Nechte se inspirovat také recepty Petra Stupky na přípravu pokrmů z polotovaru Kapří na stránkách www.kapri-maso.cz

Více informací o Kuchařském čarování Petra Stupky

Výběr článků z rubriky: Recepty

Komentáře

  1. Zdravím Petra Stupku,je to Frajer p.Kuchař!!! Já jsem rovněž kuchař,proto rád sleduji Váš pořad! Mám jednu lepší radu když se řízne do prstu!Zvednout ruku co nejvíš nad hlavu a setrvat tak 3–5minut!Tlak krve se sníží,krev přestane téci a ochrané látky ránu rychle zacelí!Přeji hodně ůspěchů,žrádlo je žrádlo a Petr dělá to dobré a České!

    — Myšák · 31.08.09 · #

  2. Vážený pane Stupko, dnes jsem tady náhodou objevila instruktážní videa. Skvělá práce!!! Sama chytám, zpracovávám a konzumuji kapříky i jiné ryby mnoho let, ale například přeřezání vidliček je pro mne novinka. Nikomu jsem tady neřekla o tomto svém objevu. Příštího kapra tak zpracuju a budu zase jednou za machra!! Díky:))))
    Vzhledem k tomu, že je mi jasné, že nemáte nic společného s cenami kapřího masa, nebudu tu lamentovat a popřeji už jen hodně štěstí a radosti ze všeho, co děláte.

    — Iveta · 2.12.09 · #

  3. Dobrý den pane Stupko!
    V první řadě Vám chci poděkovat za Vaše videa, která jsou pro lidi jako jsem já ( tedy kuchařské amatéry )velice dobrým pomocníkem při zpracování kapřího masa.Hned jak jsem zhlédl Vaše videa o zpracování a následné vykoštění kapra, tak jsem popadl pruty a hned jsem utíkal k vodě. SV. Petr stál při mě, tak jsem si ulovil kapříka a hned jsem se ho pokusil zpracovat podle Vás. Kapra jsem tedy zpracoval, vykostil a udělal Asijskou omáčku, chcete-li marinádu. Večer jsem ono dílo přivezl na chalupu, pozval na ochutnávku pár přátel. Kapříka jsme dali na gril a musím říct, že jsem sklidil velkou pochvalu s kterou bych se rád s Vámi podělil, jelikož nebýt Vašich super videí, tak bych se asi sám kapříka neodvážil udělat bez kostí. Ještě jednou moc díky.

    — Josef · 10.07.11 · #

Vložit komentář k článku "Petr Stupka":
 
Všechny položky formuláře je nutno vyplnit. Po vyplnění zobrazte "Náhled" pro kontrolu textu. Pak můžete zprávu "Odeslat". Váš e-mail nebude zveřejněn.
 

Rybářství Třeboň a.s.

Producent Třeboňského kapra Rybářství Třeboň a.s. patří mezi nejvýznamnější chovatele sladkovodních ryb nejen v ČR, ale i v celé Evropské unii.

Chráněné zeměpisné označení.

Vánoční recepty


Prohlédněte si na videu vánoční recepty na přípravu tradičních pokrmů z kapra, včetně vánoční rybí polévky.

Doporučujeme

Grilované marinované kapří maso

Marinované kapří maso

Kapří biftek

Biftek z kapra

Kapr ve zlatých šupinách.

Kapr ve zlatých šupinách - Vánoční recept

Vánoční variace

Variace na smaženého vánočního kapra

Kapří bramborák

Bramborák z kapřího masa

Partneři

Třeboň a Třeboňsko

Partnerem rybářství Třeboň pro pořádání Rybářských slavností je provozovatel portálu Trebonsko.cz společnost Destinace Třeboňsko o.p.s.


Třeboňský kapr

Rybářství Třeboň a.s. je partnerem rybářského závodu s názvem Třeboňský kapr.


Třeboň carp - English Wittingauer Karpfen - Deutsch Тршебоньский карп  - Pусский Carpe de Trebon - Français Carpa de Trzheboñ (Třeboň)  - Espanol Carpa di regione Třeboň - Italiano Karp Třeboński - Polski

Aktuality

Sportovní rybolov již od 25. března 2016

Sportovní rybolov na rybářských revírech rybnících Hejtman, Staňkovský a Nový Kanclíř letos začíná již v pátek 25. března.

Jarní výlov Opatovického rybníka

U příležitosti výlovu Opatovického rybníka 14. – 17. 3. 2016 bude v Třeboni kapr za akční cenu.

Výlov rybníka Rožmberk 2016

Slavnostní výlov největšího českého rybníka Rožmberk bude 14. – 16. října 2016.

Zobrazit všechny aktuality

Poslední komentáře


Rybářství Třeboň a.s. 2009 © Třeboňský kapr - Zdraví a tradice :: Webdesign ODOEN

Rybářství Třeboň a.s. -  Producent Třeboňského kapraFISH MARKET a.s. - prodejce Třeboňského kapraEvropský rybářský fond -  informace o projektu