Největší certifikovaný prodejce Třeboňského kapra hledá brigádníky pro prodej živých ryb na Vánoce 2019.
Prodej probíhá převážně ve dnech cca 18.12. – 23.12. O prodejní stánek se skupina (3- 5 lidí) stará nepřetržitě ode dne postavení stánku až do jeho konečného složení a odvezení.
Prodejní místa označená certifikátem Třeboňský kapr naleznete po celé České republice. Vaše místo prodeje se určuje s přihlédnutím na bydliště nebo místo studia.
Vše se řeší vzájemnou dohodou
Při větších vzdálenostech mezi místem prodeje a místem bydliště či studia bude skupině zajištěno a uhrazeno ubytování.
Skupině prodejců bude též proplaceno dopravné z místa bydliště do místa prodeje a zpět (např. pohonné hmoty jednoho osobního vozidla pro celou skupinu).
Prodej zajišťuje firma:
Michal Brejcha M.I.B.
email: brigada@mibryby.cz
telefony:
+420 606 068 165
+420 724 051 991
+420 721 500 061
Podrobné informace a přihlášku na brigádu naleznete na stánkách firmy Michal Brejcha M.I.B. www.brigadaprodejkapru.cz
Datum zveřejnění aktuality:18.10.19
Vložte komentář či dotaz. U článku - Nábor brigádníků pro vánoční prodej kaprů - zatím není zveřejněn žádný komentář.
Držitelem chráněného zeměpisné označení Evropské unie, které Třeboňský kapr obdržel v roce 2007 je společnost Rybářství Třeboň a.s.
Rybářství Třeboň a.s.Vánoce 2019 a stánkový prodej třeboňského kapra u certifikovaných prodejců.
Pořiďte si třeboňského kapra na vánoce 2019 přímo od třeboňských rybářů.
Největší certifikovaný prodejce Třeboňského kapra hledá brigádníky pro prodej kaprů na Vánoce 2019.
Přijeďte se podívat na podzimní výlov jihočeského rybníka. Doporučujeme výlovy rybníků společnosti Rybářství Třeboň a.s.
Partnerem Rybářství Třeboň pro pořádání Rybářských slavností je provozovatel portálu Trebonsko.cz společnost Destinace Třeboňsko o.p.s.
Grilování Třeboňského kapra, je hlavně v době dovolených a letních pobytů čím dál populárnější.
Poněkud netradiční biftek si připravíte z filetu z kapra. Výška bifteku záleží jen na vašem přání.
Kapří biftečky jsou ukázkou, jak v krátké době připravit chutné jídlo, s velkým podílem masa Třeboňského kapra.