Největší certifikovaný prodejce Třeboňského kapra hledá brigádníky pro prodej živých ryb na Vánoce 2019.
Prodej probíhá převážně ve dnech cca 18.12. – 23.12. O prodejní stánek se skupina (3- 5 lidí) stará nepřetržitě ode dne postavení stánku až do jeho konečného složení a odvezení.
Prodejní místa označená certifikátem Třeboňský kapr naleznete po celé České republice. Vaše místo prodeje se určuje s přihlédnutím na bydliště nebo místo studia.
Vše se řeší vzájemnou dohodou
Při větších vzdálenostech mezi místem prodeje a místem bydliště či studia bude skupině zajištěno a uhrazeno ubytování.
Skupině prodejců bude též proplaceno dopravné z místa bydliště do místa prodeje a zpět (např. pohonné hmoty jednoho osobního vozidla pro celou skupinu).
Prodej zajišťuje firma:
Michal Brejcha M.I.B.
email: brigada@mibryby.cz
telefony:
+420 606 068 165
+420 724 051 991
+420 721 500 061
Podrobné informace a přihlášku na brigádu naleznete na stánkách firmy Michal Brejcha M.I.B. www.brigadaprodejkapru.cz
Datum zveřejnění aktuality:18.10.19
Vložte komentář či dotaz. U článku - Nábor brigádníků pro vánoční prodej kaprů - zatím není zveřejněn žádný komentář.
Držitelem chráněného zeměpisné označení Evropské unie, které Třeboňský kapr obdržel v roce 2007 je společnost Rybářství Třeboň a.s.
Rybářství Třeboň a.s.Vánoce 2020 a stánkový prodej třeboňského kapra u certifikovaných prodejců.
Pořiďte si třeboňského kapra na vánoce 2020 přímo od třeboňských rybářů.
Od 29. listopadu do 20. prosince 2020 probíhá soutěž, ve které se každý den soutěží o tři kapry!
Nakupujte čerstvé sladkovodní ryby z podzimních výlovů přímo od rybářů.
Partnerem Rybářství Třeboň pro pořádání Rybářských slavností je provozovatel portálu Trebonsko.cz společnost Destinace Třeboňsko o.p.s.
Grilování Třeboňského kapra, je hlavně v době dovolených a letních pobytů čím dál populárnější.
Kapří biftečky jsou ukázkou, jak v krátké době připravit chutné jídlo, s velkým podílem masa Třeboňského kapra.
Netradiční úpravu kapra na způsob "číny" je opravdovou pochoutkou, kterou by si neměl nechat ujít žádný milovník gastronomie.