Největší certifikovaný prodejce Třeboňského kapra hledá brigádníky pro prodej živých ryb na Vánoce.
Prodej probíhá převážně ve dnech cca 19.12. – 23.12. O prodejní stánek se skupina (3- 5 lidí) stará nepřetržitě ode dne postavení stánku až do jeho konečného složení a odvezení.
Prodejní místa označená certifikátem Třeboňský kapr naleznete po celé České republice. Vaše místo prodeje se určuje s přihlédnutím na bydliště nebo místo studia.
Vše se řeší vzájemnou dohodou
Při větších vzdálenostech mezi místem prodeje a místem bydliště či studia bude skupině zajištěno a uhrazeno ubytování.
Skupině prodejců bude též proplaceno dopravné z místa bydliště do místa prodeje a zpět (např. pohonné hmoty jednoho osobního vozidla pro celou skupinu).
Prodej zajišťuje firma:
Michal Brejcha
email: brigada@mibryby.cz
telefony:
+420 606 068 165
+420 724 051 991
+420 721 500 061
Podrobné informace a přihlášku na brigádu naleznete na stánkách firmy Michal Brejcha www.brigadaprodejkapru.cz
Vložte komentář či dotaz. U článku - Nábor brigádníků pro vánoční prodej kaprů - zatím není zveřejněn žádný komentář.
Držitelem chráněného zeměpisné označení Evropské unie, které Třeboňský kapr obdržel v roce 2007 je společnost Rybářství Třeboň a.s.
Rybářství Třeboň a.s.Od května 2025 je spuštěna on-line rezervace povolenek na rybářské revíry společnosti Rybářství Třeboň a.s.
Rybářství Třeboň nabízí exkluzivní týdenní sportovní rybolov na rybníce Staňkovský. V ceně je přístřeší v rybářské chatě i povolení pro 2 osobní automobily.
Rekreační rybaření na rybnících Hejtman, Staňkovský, Nový Kanclíř i Táborský začíná 1. března 2025.
Rybářství Třeboň a. s. oznamuje termín slavnostního výlovu rybníka Rožmberk: 17. – 19. října 2025.
Partnerem Rybářství Třeboň pro pořádání Rybářských slavností je provozovatel portálu Trebonsko.cz společnost Destinace Třeboňsko o.p.s.
Grilování Třeboňského kapra, je hlavně v době dovolených a letních pobytů čím dál populárnější.
Kapří biftečky jsou ukázkou, jak v krátké době připravit chutné jídlo, s velkým podílem masa Třeboňského kapra.
Netradiční úpravu kapra na způsob "číny" je opravdovou pochoutkou, kterou by si neměl nechat ujít žádný milovník gastronomie.