Největší certifikovaný prodejce Třeboňského kapra hledá brigádníky pro prodej živých ryb na Vánoce.
Prodej probíhá převážně ve dnech cca 19.12. – 23.12. O prodejní stánek se skupina (3- 5 lidí) stará nepřetržitě ode dne postavení stánku až do jeho konečného složení a odvezení.
Prodejní místa označená certifikátem Třeboňský kapr naleznete po celé České republice. Vaše místo prodeje se určuje s přihlédnutím na bydliště nebo místo studia.
Vše se řeší vzájemnou dohodou
Při větších vzdálenostech mezi místem prodeje a místem bydliště či studia bude skupině zajištěno a uhrazeno ubytování.
Skupině prodejců bude též proplaceno dopravné z místa bydliště do místa prodeje a zpět (např. pohonné hmoty jednoho osobního vozidla pro celou skupinu).
Prodej zajišťuje firma:
Michal Brejcha
email: brigada@mibryby.cz
telefony:
+420 606 068 165
+420 724 051 991
+420 721 500 061
Podrobné informace a přihlášku na brigádu naleznete na stánkách firmy Michal Brejcha www.brigadaprodejkapru.cz
Vložte komentář či dotaz. U článku - Nábor brigádníků pro vánoční prodej kaprů - zatím není zveřejněn žádný komentář.
Držitelem chráněného zeměpisné označení Evropské unie, které Třeboňský kapr obdržel v roce 2007 je společnost Rybářství Třeboň a.s.
Rybářství Třeboň a.s.Rybářství Třeboň a. s. oznamuje termín slavnostního výlovu rybníka Rožmberk: 17. – 19. října 2025.
Vánoce 2024 a prodej třeboňského kapra u certifikovaných prodejců; seznam stánkového prodeje vánočního kapra.
Pořiďte si třeboňského kapra na Vánoce 2024 přímo od třeboňských rybářů.
Zaktualizovaný plán podzimních výlovů vybraných třeboňských rybníků na podzim 2024.
Partnerem Rybářství Třeboň pro pořádání Rybářských slavností je provozovatel portálu Trebonsko.cz společnost Destinace Třeboňsko o.p.s.
Netradiční úpravu kapra na způsob "číny" je opravdovou pochoutkou, kterou by si neměl nechat ujít žádný milovník gastronomie.
Poněkud netradiční biftek si připravíte z filetu z kapra. Výška bifteku záleží jen na vašem přání.
Kapří biftečky jsou ukázkou, jak v krátké době připravit chutné jídlo, s velkým podílem masa Třeboňského kapra.