Do nabídky výrobků z Třeboňského kapra patří samostatné kapří hlavy. Kapří hlavy vznikají jako vedlejší produkt při zpracování jiných výrobků z kapra (například kapří půlky, podkovy, filety). Tento výrobek se hodí k přípravě rybího vývaru. V nabídce jsou kapří hlavy jako chlazený nebo mražený rybí výrobek.
Vyzkoušejte recept na přípravu polévky z kapra.
Držitelem chráněného zeměpisné označení Evropské unie, které Třeboňský kapr obdržel v roce 2007 je společnost Rybářství Třeboň a.s.
Rybářství Třeboň a.s.Nakupujte čerstvé sladkovodní ryby z podzimních výlovů přímo od rybářů.
Plán podzimních výlovů vybraných třeboňských rybníků na podzim 2023.
Rozšíření nabídky rekreačního rybaření o dva revíry, kde rybaření probíhá způsobem CHYŤ A PUSŤ.
Od 1. května 2023 lze rekreačně rybařit i na potrubí pod Ponědrážským rybníkem.
Partnerem Rybářství Třeboň pro pořádání Rybářských slavností je provozovatel portálu Trebonsko.cz společnost Destinace Třeboňsko o.p.s.
Poněkud netradiční biftek si připravíte z filetu z kapra. Výška bifteku záleží jen na vašem přání.
Kapří biftečky jsou ukázkou, jak v krátké době připravit chutné jídlo, s velkým podílem masa Třeboňského kapra.
Netradiční úpravu kapra na způsob "číny" je opravdovou pochoutkou, kterou by si neměl nechat ujít žádný milovník gastronomie.
Komentáře
Michal - #
hlava by se měla spařit vroucí vodou a zbavit tmavé kluzké vrstvy setřením :)
Zoran - #
Pepíku, jaký sliz ?? Hlavu omyj studenou vodou a šup s ní do hrnce.
Pepa - #
Dobrý den, chci se zeptat jestli se při přípravě rybích hlav (u rybí polévky) zbavují hlavy slizu, případně jak. Děkuji
Komentář