Do nabídky výrobků z Třeboňského kapra patří samostatné kapří hlavy. Kapří hlavy vznikají jako vedlejší produkt při zpracování jiných výrobků z kapra (například kapří půlky, podkovy, filety). Tento výrobek se hodí k přípravě rybího vývaru. V nabídce jsou kapří hlavy jako chlazený nebo mražený rybí výrobek.
Vyzkoušejte recept na přípravu polévky z kapra.
Držitelem chráněného zeměpisné označení Evropské unie, které Třeboňský kapr obdržel v roce 2007 je společnost Rybářství Třeboň a.s.
Rybářství Třeboň a.s.Rybářství Třeboň nabízí exkluzivní týdenní sportovní rybolov na rybníce Staňkovský. V ceně je přístřeší v rybářské chatě i povolení pro 2 osobní automobily.
Rekreační rybaření na rybnících Hejtman, Staňkovský, Nový Kanclíř i Táborský začíná 1. března 2025.
Rybářství Třeboň a. s. oznamuje termín slavnostního výlovu rybníka Rožmberk: 17. – 19. října 2025.
Vánoce 2024 a prodej třeboňského kapra u certifikovaných prodejců; seznam stánkového prodeje vánočního kapra.
Partnerem Rybářství Třeboň pro pořádání Rybářských slavností je provozovatel portálu Trebonsko.cz společnost Destinace Třeboňsko o.p.s.
Netradiční úpravu kapra na způsob "číny" je opravdovou pochoutkou, kterou by si neměl nechat ujít žádný milovník gastronomie.
Grilování Třeboňského kapra, je hlavně v době dovolených a letních pobytů čím dál populárnější.
Kapří biftečky jsou ukázkou, jak v krátké době připravit chutné jídlo, s velkým podílem masa Třeboňského kapra.
Komentáře
Michal - #
hlava by se měla spařit vroucí vodou a zbavit tmavé kluzké vrstvy setřením :)
Zoran - #
Pepíku, jaký sliz ?? Hlavu omyj studenou vodou a šup s ní do hrnce.
Pepa - #
Dobrý den, chci se zeptat jestli se při přípravě rybích hlav (u rybí polévky) zbavují hlavy slizu, případně jak. Děkuji
Komentář