Trup

Trup Kapra - kuchaný kapr zbavený hlavy a ploutví.

Do sortimentu rybích výrobků z Třeboňskéko kapra patří trup kapra, což je opracovaný kapr bez šupin a vnitřností zbavený na rozdíl od kuchaného kapra hlavy a ploutví. Oddělení hlavy se provádí obloukovitým řezem, který umožňuje zachování pletence prsních ploutví u trupu. Ploutve jsou při zpracování odděleny těsně u trupu.

Využití trupu kapra

Opracovaný kapr ve formě trupu nabízí široké využití při přípravě pokrmů z kapřího masa. Ke kulinářské úpravě se trup kapra hodí jako celek anebo jej můžete podle potřeby rozdělit na porce.

Vložte nový kometář

Vložte komentář či dotaz. U článku - Trup - zatím není zveřejněn žádný komentář.

Komentář

Všechny pole formuláře jsou povinné. Po vyplnění zobrazte "Náhled" pro kontrolu textu. Pak můžete zprávu "Odeslat". Váš e-mail nebude zveřejněn.

Rybářství Třeboň a.s.

Držitelem chráněného zeměpisné označení Evropské unie, které Třeboňský kapr obdržel v roce 2007 je společnost Rybářství Třeboň a.s.

Rybářství Třeboň a.s.

Aktuality

Sportovní rybolov 2018 - začátek sezony

Rybářská sezona 2018 na Staňkovském, Hejtmanu a Novém Kanclíři začíná již 30. 3.! Prodej pověření zahájen!

21.02.18 / Aktuality

Výlov Rožmberka 2018

Slavnostní výlov Rožmberka bude letos 12. až 14. října 2018.

8.02.18 / Aktuality

Fotografie z výlovu Rožmberka 2017

Fotografie ze slavnostního výlovu rybníka Rožmberk 13. – 15. 10. 2017.

1.01.18 / Aktuality

Seznam všech certifikovaných prodejců

Vánoce 2017 a stánkový prodej třeboňského kapra u certifikovaných prodejců.

12.12.17 / Aktuality

Partneři

Třeboň a Třeboňsko

Partnerem Rybářství Třeboň pro pořádání Rybářských slavností je provozovatel portálu Trebonsko.cz společnost Destinace Třeboňsko o.p.s.

Třeboňský kapr

Rybářství Třeboň a.s. je partnerem rybářského závodu s názvem Třeboňský kapr.

Produkty z Třeboňského kapra

Doporučené recepty