Trup

Trup Kapra - kuchaný kapr zbavený hlavy a ploutví.

Do sortimentu rybích výrobků z Třeboňskéko kapra patří trup kapra, což je opracovaný kapr bez šupin a vnitřností zbavený na rozdíl od kuchaného kapra hlavy a ploutví. Oddělení hlavy se provádí obloukovitým řezem, který umožňuje zachování pletence prsních ploutví u trupu. Ploutve jsou při zpracování odděleny těsně u trupu.

Využití trupu kapra

Opracovaný kapr ve formě trupu nabízí široké využití při přípravě pokrmů z kapřího masa. Ke kulinářské úpravě se trup kapra hodí jako celek anebo jej můžete podle potřeby rozdělit na porce.

Vložte nový kometář

Vložte komentář či dotaz. U článku - Trup - zatím není zveřejněn žádný komentář.

Komentář

Všechny pole formuláře jsou povinné. Po vyplnění zobrazte "Náhled" pro kontrolu textu. Pak můžete zprávu "Odeslat". Váš e-mail nebude zveřejněn.

Rybářství Třeboň a.s.

Držitelem chráněného zeměpisné označení Evropské unie, které Třeboňský kapr obdržel v roce 2007 je společnost Rybářství Třeboň a.s.

Rybářství Třeboň a.s.

Aktuality

Nábor brigádníků pro vánoční prodej kaprů

Největší certifikovaný prodejce Třeboňského kapra hledá brigádníky pro prodej kaprů na Vánoce 2017.

16.10.17 / Aktuality

Výlov Rožmberka 2017

Letošní termín slavnostního výlovu Rožmberka je 13. – 15. října 2017.

12.10.17 / Aktuality

Pozvánka na podzimní výlovy 2017

Přijeďte se podívat na podzimní výlov jihočeského rybníka. Doporučujeme výlovy rybníků společnosti Rybářství Třeboň a.s.

7.09.17 / Aktuality

Sportovní rybolov 2017

Rekreační rybaření na rybnících Hejtman, Staňkovský, Nový Kanclíř a Podtrubí pod Ponědražským.

17.05.17 / Aktuality

Partneři

Třeboň a Třeboňsko

Partnerem Rybářství Třeboň pro pořádání Rybářských slavností je provozovatel portálu Trebonsko.cz společnost Destinace Třeboňsko o.p.s.

Třeboňský kapr

Rybářství Třeboň a.s. je partnerem rybářského závodu s názvem Třeboňský kapr.

Produkty z Třeboňského kapra

Doporučené recepty