Trup

Trup Kapra - kuchaný kapr zbavený hlavy a ploutví.

Do sortimentu rybích výrobků z Třeboňskéko kapra patří trup kapra, což je opracovaný kapr bez šupin a vnitřností zbavený na rozdíl od kuchaného kapra hlavy a ploutví. Oddělení hlavy se provádí obloukovitým řezem, který umožňuje zachování pletence prsních ploutví u trupu. Ploutve jsou při zpracování odděleny těsně u trupu.

Využití trupu kapra

Opracovaný kapr ve formě trupu nabízí široké využití při přípravě pokrmů z kapřího masa. Ke kulinářské úpravě se trup kapra hodí jako celek anebo jej můžete podle potřeby rozdělit na porce.

Vložte nový kometář

Vložte komentář či dotaz. U článku - Trup - zatím není zveřejněn žádný komentář.

Komentář

Všechny pole formuláře jsou povinné. Po vyplnění zobrazte "Náhled" pro kontrolu textu. Pak můžete zprávu "Odeslat". Váš e-mail nebude zveřejněn.

Rybářství Třeboň a.s.

Držitelem chráněného zeměpisné označení Evropské unie, které Třeboňský kapr obdržel v roce 2007 je společnost Rybářství Třeboň a.s.

Rybářství Třeboň a.s.

Aktuality

Prodejny ryb opět s plným sortimentem

Nakupujte čerstvé sladkovodní ryby z podzimních výlovů přímo od rybářů.

26.10.20 / Aktuality

Informace k podzimním výlovům

Informace k výlovům třeboňských rybníků na podzim 2020, které budou bez doprovodných programů.

16.09.20 / Aktuality

Velikonoční prodej Třeboňského kapra

Informace k velikonočnímu prodeji kaprů na sádkách společností Rybářství Třeboň a.s.

7.04.20 / Aktuality

Sportovní rybolov začíná 1. dubna!

Rybářská sezona 2020 na Staňkovském, Hejtmanu a Novém Kanclíři začíná již 1. dubna.

23.03.20 / Aktuality

Partneři

Třeboň a Třeboňsko

Partnerem Rybářství Třeboň pro pořádání Rybářských slavností je provozovatel portálu Trebonsko.cz společnost Destinace Třeboňsko o.p.s.

Třeboňský kapr

Rybářství Třeboň a.s. je partnerem rybářského závodu s názvem Třeboňský kapr.

Produkty z Třeboňského kapra

Doporučené recepty