Trup

Trup Kapra - kuchaný kapr zbavený hlavy a ploutví.

Do sortimentu rybích výrobků z Třeboňskéko kapra patří trup kapra, což je opracovaný kapr bez šupin a vnitřností zbavený na rozdíl od kuchaného kapra hlavy a ploutví. Oddělení hlavy se provádí obloukovitým řezem, který umožňuje zachování pletence prsních ploutví u trupu. Ploutve jsou při zpracování odděleny těsně u trupu.

Využití trupu kapra

Opracovaný kapr ve formě trupu nabízí široké využití při přípravě pokrmů z kapřího masa. Ke kulinářské úpravě se trup kapra hodí jako celek anebo jej můžete podle potřeby rozdělit na porce.

Vložte nový kometář

Vložte komentář či dotaz. U článku - Trup - zatím není zveřejněn žádný komentář.

Komentář

Všechny pole formuláře jsou povinné. Po vyplnění zobrazte "Náhled" pro kontrolu textu. Pak můžete zprávu "Odeslat". Váš e-mail nebude zveřejněn.

Rybářství Třeboň a.s.

Držitelem chráněného zeměpisné označení Evropské unie, které Třeboňský kapr obdržel v roce 2007 je společnost Rybářství Třeboň a.s.

Rybářství Třeboň a.s.

Aktuality

Pozvánka na podzimní výlovy 2019

Přijeďte se podívat na podzimní výlov jihočeského rybníka. Doporučujeme výlovy rybníků společnosti Rybářství Třeboň a.s.

16.09.19 / Aktuality

Fotografie z Rybářských slavností 2019

Fotografie z Rybářských slavností v Třeboni, konaných 16. – 18. srpna 2019.

6.09.19 / Aktuality

Výlov Rožmberka 2019

Rybník Rožmberk se letos bude lovit od 11. do 13. října 2019.

1.08.19 / Aktuality

Sportovní rybolov 2019 začíná 1. 4.

Rybářská sezona 2019 na Staňkovském, Hejtmanu a Novém Kanclíři začíná již 1. dubna! Prodej pověření zahájen!

20.03.19 / Aktuality

Partneři

Třeboň a Třeboňsko

Partnerem Rybářství Třeboň pro pořádání Rybářských slavností je provozovatel portálu Trebonsko.cz společnost Destinace Třeboňsko o.p.s.

Třeboňský kapr

Rybářství Třeboň a.s. je partnerem rybářského závodu s názvem Třeboňský kapr.

Produkty z Třeboňského kapra

Doporučené recepty