Prodej

Formy prodeje Třeboňského kapra

Nákup živé ryby patří v České republice k tradičním způsobům nákupu před přípravou pokrmů z čerstvého kapra. Tato tradice je spojená především s předvánočním prodejem kaprů. Společnost FISH MARKET a.s., která zajišťuje prodej Třeboňského kapra z produkce Rybářství Třeboň a.s., nabízí kromě živé ryby také výrobky z kapra ve formě chlazené, mražené či uzené ryby.

Distribuce Třeboňského kapra

Prodej a přepravu živé ryby a výrobků z Třeboňského kapra zajišťuje společnost FISH MARKET a.s. K distribuci Třeboňského kapra na tuzemské i zahraniční trhy je využíváno logistického a technického vybavení, které je přizpůsobené specifickým požadavkům na přepravu živých ryb a rybích výrobků.

Živý kapr

Nákup kapra ve formě živé ryby je na tuzemském trhu velmi oblíbený a patří k tradičním vánočním zvykům. Živého Třeboňského kapra si v předvánočním čase můžete zakoupit na stáncích v mnoha českých městech. Díky celoročnímu prodeji živých ryb na sádkách Skupiny Rybářství Třeboň a dalších prodejních místech si živého kapra můžete opatřit kdykoliv během roku. Prodej živých kaprů na sádkách je určený jak pro koncové zákazníky, tak pro velkoodběratele.

Uzený kapr

Uzené kapří maso z Třeboňského kapra se výborně hodí pro přípravu lahůdek studené kuchyně. K nabídce výrobků patří uzené kapří podkovy anebo filety, které nacházejí své uplatnění například při přípravě recepcí a rautů. Uzeného kapra je možné využít i pro tepelnou úpravu.

Mražený kapr

Do široké nabídky mražených výrobků z Třeboňského kapra patří kapr kuchaný, půlený, filety či podkovy. Hlavní výhodou této formy prodeje je možnost uchování výrobků po delší dobu. Při zmrazování kapra ve zpracovnách ryb se používá moderní technologie, díky níž je zachována vysoká kvalita kapřího masa.

Chlazený kapr

Kapr ve formě chlazené čerstvé ryby si získává u zákazníků stále větší oblibu. V nabídce chlazených výrobků z Třeboňského kapra najdete například kuchaného kapra, kapří filety, půlky či podkovy. Velkou výhodou těchto produktů je zachování vysoké kvality čerstvého kapřího masa a zároveň možnost rychlé kuchyňské úpravy.

Oproti nákupu živého kapra zde zcela odpadá časově a pro některé i technicky náročné zpracování živé ryby. Z chlazeného Třeboňského kapra můžete připravit specialitu z čerstvého kapřího masa během 30 minut.

Vypsat předchozí články
Rybářství Třeboň a.s.

Držitelem chráněného zeměpisné označení Evropské unie, které Třeboňský kapr obdržel v roce 2007 je společnost Rybářství Třeboň a.s.

Rybářství Třeboň a.s.

Aktuality

Třeboňský kapr v Praze po celý rok

Třeboňského kapra a další sladkovodní ryby z třeboňských rybníků dostanete celoročně i v Praze na Sádkách Lahovice.

12.04.24 / Aktuality

Sportovní rybolov - začátek sezony 1. 3.!

Rekreační rybaření na rybnících Hejtman, Staňkovský, Nový Kanclíř i Táborský začíná 1. března 2024.

21.02.24 / Aktuality

Výlov rybníka Rožmberk 2024

Na rybníku Rožmberk bude opět podzimní slavnostní výlov, a to ve dnech 11. až 13. října 2024.

8.02.24 / Aktuality

Velikonoční prodej Třeboňského kapra

Informace k velikonočnímu prodeji kaprů 2024 na sádkách společnosti Rybářství Třeboň a.s.

7.02.24 / Aktuality

Partneři

Třeboň a Třeboňsko

Partnerem Rybářství Třeboň pro pořádání Rybářských slavností je provozovatel portálu Trebonsko.cz společnost Destinace Třeboňsko o.p.s.

Třeboňský kapr

Rybářství Třeboň a.s. je partnerem rybářského závodu s názvem Třeboňský kapr.

Produkty z Třeboňského kapra

Doporučené recepty