Rybářství Třeboň a.s. ve spolupráci s DDS TOUR s.r.o. připravilo pro všechny návštěvníky našeho webu již tradiční internetovou *soutěž Třebonští kapři do Kuchyně patř**.
Soutěž má velmi jednoduchá pravidla. Stačí si prohlédnout tři videa s recepty na přípravu pokrmů z Třeboňského kapra, jedno z nich si vybrat a v soutěžním formuláři odůvodnit, proč by jste chtěli ochutnat právě tento pokrm.
Hlavní cenou je ubytování v Třeboni v penzionu Schwarzenberský seník.
Datum zveřejnění aktuality: 3.03.14
Držitelem chráněného zeměpisné označení Evropské unie, které Třeboňský kapr obdržel v roce 2007 je společnost Rybářství Třeboň a.s.
Rybářství Třeboň a.s.Od května 2025 je spuštěna on-line rezervace povolenek na rybářské revíry společnosti Rybářství Třeboň a.s.
Rybářství Třeboň nabízí exkluzivní týdenní sportovní rybolov na rybníce Staňkovský. V ceně je přístřeší v rybářské chatě i povolení pro 2 osobní automobily.
Rekreační rybaření na rybnících Hejtman, Staňkovský, Nový Kanclíř i Táborský začíná 1. března 2025.
Rybářství Třeboň a. s. oznamuje termín slavnostního výlovu rybníka Rožmberk: 17. – 19. října 2025.
Partnerem Rybářství Třeboň pro pořádání Rybářských slavností je provozovatel portálu Trebonsko.cz společnost Destinace Třeboňsko o.p.s.
Poněkud netradiční biftek si připravíte z filetu z kapra. Výška bifteku záleží jen na vašem přání.
Grilování Třeboňského kapra, je hlavně v době dovolených a letních pobytů čím dál populárnější.
Netradiční úpravu kapra na způsob "číny" je opravdovou pochoutkou, kterou by si neměl nechat ujít žádný milovník gastronomie.
Komentáře
Monika Pincová - #
Pečený kapr v alobalu i kapří ocásky mě velice zaujali .Ještě jsem o tomto receptu neslyšela a nesetkala jsem se s tím. .Jak bude příležitost tak to ráda vyzkouším .Pokud mi to bude chutnat ráda jsi to znova uvařím.Velice ráda zkouším nové recepty.Moc děkuji za inspiraci a recepty které ráda vyzkouším budu se těšit na výsledek..Určitě to bude moc dobré a určitě se osvědčí..
Monika - #
Pečené kapří ocásky – tento recept mne zaujal, pro svou jednoduchost a použité ingredience. Bude to zaručeně dobrota.
Karin - #
Pečené kapří ocásky – velmi zajímavý recept na zpracování částí kapra, po kterých málokdo touží.Letos určitě na vánoce vyzkouším. Ne, že bychom rybu jedli jednou do roka, ale celého kapra kupuji opravdu jen na vánoční stůl.
Miroslava Chlumská - #
Všechny kapří recepty jsou velice lákavé,ale ti kapři z Třeboně jsou tak drazí!!!
Fanda - #
Zaujal mne kapr ve vinné páře.Vyzkoušel jsem a opravdu to nemá chybu. Je to dietní a všechny chutě masíčko hezky provoní. Prostě je to delikates. Díky.
Fanda.
Monika - #
Pečené kapří ocásky
Tento recept mne velice zaujal. Když doma děláme kapra, ocásky většinou nikdo nechce, pro velké množství malých kostiček. Teď už vím, že až příště budu dělat kapra, zužitkuji i ocásky.
Monika
Komentáře