Petr Stupka

Recepty a videa s názornými návody na kuchyňskou přípravu lákavých specialit z kapřího masa a zpracování kapra v domácím prostředí na stránkách www.trebonskykapr.cz pro Vás připravil mistr kuchař Petr Stupka, který patří mezi vyhlášené specialisty na přípravu pokrmů ze sladkovodních ryb.

Gastronomický specialista a poradce Petr Stupka se věnuje kuchařskému umění na profesionální úrovni již 30 let. Můžete ho znát také jako moderátora pořadu Českého rozhlasu Kuchařské čarování Petra Stupky či z pořadu televize Prima Párty s kuchařem. V minulosti působil i jako odborný učitel na Integrované škole cestovního ruchu.

Český kulinář

V poslední době se Petr Stupka věnuje i publikování na internetu. Na doméně www.ceskykulinar.cz s podtitulem týdenník pro všechny kdo rádi vaří, najdete mnoho zajímavých receptů a gastronomických tipů.

Petr Stupka s Třeboňským kaprem

Kuchařské knihy

O své osvědčené recepty, nápady a zkušenosti se Petr Stupka podělil již ve dvou kuchařských knihách (Kuchařské čarování Petra Stupky. Alpress 2004 a Kuchařské čarování Petra Stupky II. z babiččina stříbrníku. MCU 2007).

Gastronomické akce

S kuchařským uměním Petra Stupky se můžete setkat na mnoha rybářských akcích v nejrůznějších koutech naší republiky, kde pro návštěvníky připravuje rozmanité pochoutky ze sladkovodních ryb. Petr Stupka je i pravidelným hostem Rybářských slavností v Třeboni, kde můžete ochutnat mimo jiné jeho speciality z Třeboňského kapra.

Vyzkoušejte recepty Petra Stupky na přípravu specialit z Třeboňského kapra

(u receptu je k dispozici i krátké video s přípravou pokrmu v provedení Petra Stupky)

Nechte se inspirovat také recepty Petra Stupky na přípravu pokrmů z polotovaru Kapří na stránkách www.kapri-maso.cz

Více informací o Kuchařském čarování Petra Stupky


Komentáře

Alena - #
21.08.16

Děkuji panu Stupkovi za jeho videa a perfektní recepty.Jak píše Myšák….žrádlo je žrádlo a Vaše recepty jsou k sežrání.:-) dííky

Josef - #
10.07.11

Dobrý den pane Stupko!
V první řadě Vám chci poděkovat za Vaše videa, která jsou pro lidi jako jsem já ( tedy kuchařské amatéry )velice dobrým pomocníkem při zpracování kapřího masa.Hned jak jsem zhlédl Vaše videa o zpracování a následné vykoštění kapra, tak jsem popadl pruty a hned jsem utíkal k vodě. SV. Petr stál při mě, tak jsem si ulovil kapříka a hned jsem se ho pokusil zpracovat podle Vás. Kapra jsem tedy zpracoval, vykostil a udělal Asijskou omáčku, chcete-li marinádu. Večer jsem ono dílo přivezl na chalupu, pozval na ochutnávku pár přátel. Kapříka jsme dali na gril a musím říct, že jsem sklidil velkou pochvalu s kterou bych se rád s Vámi podělil, jelikož nebýt Vašich super videí, tak bych se asi sám kapříka neodvážil udělat bez kostí. Ještě jednou moc díky.

Iveta - #
2.12.09

Vážený pane Stupko, dnes jsem tady náhodou objevila instruktážní videa. Skvělá práce!!! Sama chytám, zpracovávám a konzumuji kapříky i jiné ryby mnoho let, ale například přeřezání vidliček je pro mne novinka. Nikomu jsem tady neřekla o tomto svém objevu. Příštího kapra tak zpracuju a budu zase jednou za machra!! Díky:))))
Vzhledem k tomu, že je mi jasné, že nemáte nic společného s cenami kapřího masa, nebudu tu lamentovat a popřeji už jen hodně štěstí a radosti ze všeho, co děláte.

Myšák - #
31.08.09

Zdravím Petra Stupku,je to Frajer p.Kuchař!!! Já jsem rovněž kuchař,proto rád sleduji Váš pořad! Mám jednu lepší radu když se řízne do prstu!Zvednout ruku co nejvíš nad hlavu a setrvat tak 3–5minut!Tlak krve se sníží,krev přestane téci a ochrané látky ránu rychle zacelí!Přeji hodně ůspěchů,žrádlo je žrádlo a Petr dělá to dobré a České!

Komentáře

Všechny pole formuláře jsou povinné. Po vyplnění zobrazte "Náhled" pro kontrolu textu. Pak můžete zprávu "Odeslat". Váš e-mail nebude zveřejněn.

Rybářství Třeboň a.s.

Držitelem chráněného zeměpisné označení Evropské unie, které Třeboňský kapr obdržel v roce 2007 je společnost Rybářství Třeboň a.s.

Rybářství Třeboň a.s.

Aktuality

Nábor brigádníků pro vánoční prodej kaprů

Největší certifikovaný prodejce Třeboňského kapra hledá brigádníky pro prodej kaprů na Vánoce 2017.

16.10.17 / Aktuality

Výlov Rožmberka 2017

Letošní termín slavnostního výlovu Rožmberka je 13. – 15. října 2017.

12.10.17 / Aktuality

Pozvánka na podzimní výlovy 2017

Přijeďte se podívat na podzimní výlov jihočeského rybníka. Doporučujeme výlovy rybníků společnosti Rybářství Třeboň a.s.

7.09.17 / Aktuality

Sportovní rybolov 2017

Rekreační rybaření na rybnících Hejtman, Staňkovský, Nový Kanclíř a Podtrubí pod Ponědražským.

17.05.17 / Aktuality

Partneři

Třeboň a Třeboňsko

Partnerem Rybářství Třeboň pro pořádání Rybářských slavností je provozovatel portálu Trebonsko.cz společnost Destinace Třeboňsko o.p.s.

Třeboňský kapr

Rybářství Třeboň a.s. je partnerem rybářského závodu s názvem Třeboňský kapr.

Produkty z Třeboňského kapra

Doporučené recepty